De kamervraag
Image default
Electronica en Computers

De Microsoft Lumia 535

U hebt een Nokia Lumia gehad of ik wilt heel graag een Nokia Lumia. Dan kunt alleen nog maar de oudere modellen kopen. De Microsoft Lumia 535 is de opvolger van de Nokia Lumia 530. Alleen heet dit model de Microsoft Lumia 535. De Nokia Lumia serie heet tegenwoordig de Microsoft Lumia serie. En de Microsoft Lumia 535 is het eerste model uit deze ‘nieuwe’ serie. De Microsoft Lumia 535 is uitgekomen in november in 2014.

Het toestel

De Microsoft Lumia 535 is een goedkope telefoon in de Lumia serie. Het is een degelijke telefoon voor de prijs die je er voor betaald. Het is niet een hele grote telefoon, maar de Microsoft Lumia 535 heeft een gemiddelde grootte. De afmetingen van de telefoon zijn 140,2×72,4×8,8 mm. Dat betekent dat de telefoon makkelijk in je broekzak past en weinig plek in neemt. Wanneer u de Microsoft Lumia 535 wilt kopen hoeft u niet te kiezen voor een bepaalde kleur. Het leuke van de Microsoft Lumia 535 is dat de achterkant van de telefoon er af kan. Hierdoor kunt u afwisselen tussen de verschillende kleuren. Hiermee blijft u opvallen, want u kunt kiezen voor het tijdloze zwart en wit, maar ook voor hele felle kleuren. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld oranje, geel, groen enzovoort.

Beeldscherm

De Microsoft Lumia 535 heeft een beeldscherm van 5 inch. Dit is niet heel groot, maar dat kan natuurlijk ook niet met de afmetingen die de Microsoft Lumia 535 heeft. Het glas in het beeldscherm van de Microsoft Lumia 535 is wel krasbestendig en dat zorgt ervoor dat er niet snel krassen in uw beeldscherm zullen komen.

Camera

Iets heel speciaals aan de Microsoft Lumia 535 is de frontcamera. Als u van het maken van selfies maakt, moet u echt een Microsoft Lumia 535 kopen. Met een 5 megapixel frontcamera kunt u prachtige en heldere selfies maken. Weinig telefoons hebben een frontcamera met zo veel megapixels. De camera aan de achterkant van de Microsoft Lumia 535 heeft evenveel megapixels als de frontcamera.

http://www.delumiaclub.nl/

Gerelateerde artikelen

Elektricien: het beroep van de toekomst

Wat is TMap testing precies?

Trends 2017 voor 3d printing