Veel bedrijven zetten hun marketing in op dezelfde manier. Denk hierbij aan social media of het welbekende offline reclame. Als je op een originele manier impact wilt creëren bij de doelgroep dan is het laten maken van een krachtige bedrijfsfilm, een animatie of een andere toffe video een uitstekende idee. Door het inschakelen van een professioneel videobureau ben je verzekerd van een origineel en creatief beeldend verhaal met sterk audio en design. Playforward is een specialist dat ervaring heeft met het maken van verschillende video’s voor meer dan 200 bedrijven in heel Nederland. Zij werken met korte lijnen en een gestructureerde aanpak voor een mooi eindresultaat. Binnen één maand kun jij jouw bedrijfsfilm, animatie of andere video laten maken en inzetten.

Vertel jouw boodschap op een unieke en leuke manier

Je wilt jouw doelgroep op een originele manier bereiken én hun aandacht krijgen. Het laten maken van een krachtige bedrijfsfilm of een toffe, originele animatie helpt je hierbij. Dit bedrijf vertaalt jouw boodschap naar een video met mooie visuals en een sterk verhaal. Dit doen ze door middel van storytelling. Deze combinatie zorgt ervoor dat je indruk maakt op jouw doelgroep. Wanneer je jouw verhaal wilt overbrengen en het imago van jouw bedrijf wilt versterken, kies je voor een bedrijfsfilm. Wil je de werking van een nieuw product laten zien op een laagdrempelige, maar leuke manier? Dan past het maken van een animatie video hier heel goed bij.

Presenteer jouw bedrijf op de manier dat jij voor ogen hebt

Jij weet waar jouw bedrijf voor staat, wat je sterke punten zijn en weet wat voor video hier het beste bij past. Heb je een probleem en wil je hier graag een oplossing voor? Aan elke communicatie uitdaging weet dit bedrijf een extra dimensie te geven. Op de website van Playforward kun je verschillende voorbeelden bekijken video’s die door hun specialisten zijn gemaakt. Laat een animatie, bedrijfsfilm of ander video maken en zet jouw bedrijf op de kaart.