Zelf borrelhapjes maken zorgt er vaak voor dat u al helemaal in de feeststemming bent. Het nadenken over welke hapjes u wilt gaan maken, zoeken van recepten, het kopen van de ingrediënten. Dit zijn zaken die toch wel horen bij een feest. Immers is het net zo leuk om zelfgemaakte borrelhapjes te serveren in plaats van allerlei kant-en-klare hapjes. Een leuk idee voor borrelhapjes maken is het feestelijk beleggen van toastjes. Nu hebben toastjes misschien een wat saai imago, maar toastjes zijn zeer juist veelzijdig en kunt u op tal van verschillende manieren gebruiken. Zo schotelt u uw gasten een prachtige creatie voor! 

De ingrediënten om lekkere borrelhapjes te maken

Bent u weleens op een feest geweest waar de mooiste chique toastjes werden geserveerd? Dat kunt u natuurlijk thuis in uw eigen keuken ook. Het is alleen een kwestie van de juiste recepten vinden en natuurlijk toastjes van goede kwaliteit gebruiken. Beide vindt u bij Jos Poell. Dit bedrijf levert al sinds 1951 de lekkerste, krokante toastjes. En u kunt hier niet alleen terecht voor ‘gewone’ toastjes, maar ook varianten met bijvoorbeeld olijf of cranberry zitten in het assortiment. Daarnaast vindt u hier alle andere basisproducten die u kunt gebruiken met borrelhapjes maken, maar ook voor uw diner, toetjes en gebak. 

De lekkerste hartige borrelhapjes maakt u zelf

Op de website van Jos Poell vindt u een keur aan lekkere recepten. Ook recepten om borrelhapjes te maken ontbreken niet. Wat dacht u bijvoorbeeld van snackbread met zelfgemaakte aïoli? Of een toast zuurdesem met heilbot. Ook met de flatbread met parmezaan crème zult u zeker geen flater slaan. Wilt u uw gasten verrassen op uw verjaardag of bij het volgende familiediner? Kies dan voor de producten van Jos Poell in de supermarkt en maak met behulp van de recepten de lekkerste smaaksensaties.