Elke zelf-respecterende verkoper heeft een verkoopwagen nodig. Deze verkoopwagen is representatief voor het bedrijf en de producten die het verkoopt. Een goede verkoopwagen geeft een goede indruk, een slechte verkoopwagen geeft een slechte indruk. Daarom is het belangrijk in het kiezen van een verkoopwagen om precies in gedachten te houden welke indruk je wilt maken als verkoper op de volgende markt of plein waar je met je verkoopwagen gaat staan. Het moet een verkoopwagen zijn die de aandacht trekt en zo ook klanten trekt. De naam van je bedrijf moet zo te zien zijn dat het in het geheugen van de klant gegrift blijft. Wat wel belangrijk is, is de kwaliteit van de producten die je aanbiedt. Anders is de aard van herinnering minder positief dan u zou willen natuurlijk!

Een verkoopwagen laten maken

Een kant-en-klaar verkoopwagen is natuurlijk lekker makkelijk, snel en goedkoop om te kopen, maar niets gaat boven een persoonlijke, handgemaakte en ontworpen verkoopwagen. Een verkoopwagen die even uniek is als jouw bedrijf, dat wil toch iedereen? Een handjevol experts gaat dan, na overleg met jou, aan de slag om jouw eigen verkoopwagen te ontwerpen en te bouwen. Dit proces kost een maand of drie, maar dan heb je ook wel wat. Een eigen verkoopwagen die nergens zijn gelijke heeft! Ons team van experts zorgt er natuurlijk voor dat jouw verkoopwagen zo veel mogelijk aan jouw wensen voldoet, terwijl de uitvoering zo praktisch mogelijk blijft. De experts hebben er verstand van, je kunt ze vertrouwen.

Een kant-en-klare verkoopwagen

Een kant-en-klare verkoopwagen is natuurlijk wel wat makkelijker, hetzij minder origineel. Misschien heb je gewoonweg geen tijd om een eigen verkoopwagen te laten ontwerpen of het geld niet. Geen probleem! De kant-en-klare verkoopwagen biedt hier de oplossing voor. Ons bedrijf heeft drie standaardmodellen die het grote bereik aan toepassingen van verkoopwagens met zijn drieën onder de knie hebben. Zo krijg je een verkoopwagen die nog wel aanpasbaar is, naar eigen wens; relatief goedkoop is; en snel leverbaar is. Dit zijn allemaal voordelen die wel in acht genomen moeten worden in het selecteren van een verkoopwagen. Wat voor een verkoopwagen kies jij?