De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Stukadoors-hanssen.be

Stukadoor gezocht

De zoektocht naar een comptetente en ervaren stukadoor loopt vaak niet van een leien dakje. Eventuele oneffenheden en fouten komen pas aan het licht  nadat de werken zijn gebeurd. De zekerheid op een goede afloop van de werken en voldoening aan de afgeproken kwaliteitsnorm wordt ook pas duidelijk nadat de werken zijn uitgevoerd. De stukadoor om referenties vragen en te verifiëren biedt dus enkel voordelen. U kest dan ook bij voorkeur een stukadoor die op z’n minst 5 -10 jaar ervaring heeft met dit type arbeid. Stukadoors-hanssen.be is zo’n stukadoorsbedrijf en schakelt enkel stukadoors in die minimum 5 jaar praktijkervaring hebben. Op het huidige moment is het zelfs zo dat alle tewerkgestelde stukadoors er minstens 8 jaar ervaring hebben.

Stukadoors

Opteren om met de  stukadoors van Stukadoors-hanssen.be samen te werken betekent dat u kiest voor kwaliteit en oog voor detail. De plafonds en muren bezetten van uw huis of woning laat u bij voorkeur ook maar één keer doen, niet waar?

Stukadoor

Wenst u dieper in te gaan op diensten van de  stukadoor Jean-Marie Hanssen en zijn equipe van 18  ervaren stukadoors? Hebt u een opdracht voor hen in het vooruitzicht? Neem dan contact op via de website http://stukadoors-hanssen.be

Stukadoor Limburg

Stukadoors-hanssen.be is een toonaangevende waarden in Limburg en omstreken. U kan hen dan ook voor alle grote stukadoorswerken te Limburg inschakelen.

http://stukadoors-hanssen.be