De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Staalbouw kan voor alle type woningen worden toegepast

Wanneer u zich hier reeds eens in heeft verdiept, weet u dat staalbouw woningen geheel volgens eigen ontwerp en naar de wensen van de toekomstige eigenaar of bewoner kunnen worden opgetrokken. Dat betekent ook dat dergelijke woningen in allerlei verschillende typen kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u een staalconstructie op maat laten vervaardigen om een klassieke woning of een landhuis te realiseren, maar ook voor twee-onder-één-kapwoningen, bungalows en andere recreatiewoningen kunt u gebruikmaken van deze bouwmethode.

De voordelen van een staalconstructie op maat

Het is de meesten dan ook niet ontgaan dat de populariteit van een staalconstructie op maat de afgelopen jaren enorm is gestegen. Niet alleen is dit te verklaren door het aantal uiteenlopende typen woningen dat u ermee kunt bouwen, maar ook door diverse andere voordelen die hieraan verbonden zijn. Zo kost het minder tijd om staalbouw voor woningen te bouwen en zijn stalen woningen energieneutraal. Alle facetten worden door R.E.M. Techniek op de tekentafel ontworpen en in een fabriek geproduceerd.

De industriële look

Het kenmerk van staalbouw woningen is dat hun structuur geheel in stalen profielen wordt opgetrokken. In een volgende stap kunnen zowel de binnen- als de buitenkant geheel volgens wens worden afgewerkt. Omdat het staalskelet aan de binnenzijde in principe zichtbaar blijft, krijgt de woning een industriële look. Heeft iemand niet zoveel op met de industriële look, dan is dit wellicht een minder goede keuze, omdat het staal aan de binnenzijde dan weggewerkt moet worden. Dat kost meer tijd en geld.

Ga voor een bouwproces waarbij de wens van de klant centraal staat

Is uw klant wel op zoek naar een woning die die robuuste, minimalistische stijl uitademt? R.E.M. Techniek richt zich op kleine en middelgrote projecten binnen de nieuw- en verbouw. Het hele traject, van ontwerp tot montage, kan door deze gespecialiseerde partij worden uitgevoerd. Uiteraard wordt hierbij altijd maatwerk geleverd, wat inhoudt dat elke stap in overeenstemming met de wens van de klant wordt uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen

Niet langer administratieve zorgen dankzij deze belastingadviseur nabij Sliedrecht

Letsel schade Zoetermeer

Bedrijfsfotografie Zwolle