Zelf je online training maken voor snellere resultaten en betere veiligheid? Dat kan! Bij UNI-Learning krijg je de handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan om een online training te maken. Via doeltreffende e-Learning, stapsgewijze softwaretraining en specifieke kennisoverdracht maak je het je werknemers gemakkelijk om kennis tot zich te nemen en toe te passen op de werkvloer. Een dagje op cursus gaan is ouderwets, ga voor een e-Learning training of cursus.

Ga voor een volledig gepersonaliseerde training

Naast het volledig personaliseren van je online training of module is het bij UNI-Learning ook mogelijk om persoonlijke data bij te houden en om het online leerproces te beheren. Dit houdt in dat je snel kan zien waar de struikelblokken van je werknemers liggen en waar nog extra aandacht aan besteed moet worden. Worden er veel fouten gemaakt bij de module ‘Hygiëne in de keuken’? Denk er dan aan om een extra online training te maken gericht op dit onderwerp. Via drie categorieën (e-Learning Content & Consultancy, Learning Technology en Safety Solution) kan je stapsgewijs je ideale online cursus of module ontwikkelen en zo op een creatieve en leuke manier werken aan een veiligere werkvloer en sneller succes van je bedrijfsdoelen.

e-Learning op maat voor alle bedrijven

UNI-Learning biedt e-Learning op maat voor alle bedrijven. Een online training maken is niet eventjes 1, 2, 3 gedaan. Ieder bedrijf is anders en streeft andere leerdoelen na. Het is dan ook belangrijk om te bedenken welke kennis je je werknemers wilt overbrengen. Elke sector heeft zo zijn belangrijke en minder belangrijke focuspunten. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfscultuur, onboarding, veiligheid, vernieuwing en productlancering. Wil je een online training maken waarmee je samen werkt aan een veiligere werkvloer? Of vind je het belangrijk dat je werknemers alle ins en outs van de nieuwe productlijn kennen? Zijn hygiëne en kledingvoorschriften het belangrijkst? Bij UNI-Learning is alles mogelijk als het gaat om een online training maken.

https://www.uni-learning.com/nl/