In Boumij Makelaars vindt u een veelzijdige makelaar in Den Bosch die met veel expertise op de woningmarkt u kan helpen bij ofwel de verkoop ofwel de koop van een woning. Daarnaast kunt u ook bij deze professionals terecht voor aankoopbegeleiding of onafhankelijk hypotheekadvies. U mag van deze makelaar in Den Bosch een goede service verwachten want gemiddeld wordt de dienstverlening door klanten met een 8,9 beloont. Uw wensen waar het woningen en hypotheken betreft, staan dan ook centraal.

Huren of kopen?

Boumij Makelaars biedt u een ruim en divers aanbod aan woningen en appartementen in de stad Den Bosch en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een huurhuis of koopwoning, in een nieuwbouwwijk wilt wonen of in een oud stadscentrum, het team van dit makelaarskantoor zet zich graag in om uw specifieke woonwensen te realiseren. Via de website van deze makelaar vindt het meest recente aanbod. Blijft u daarbij graag op de hoogte van de nieuwste woningen, dan vult u een gratis online zoekformulier in. Rekening houdend met uw wooncriteria en budget ontvangt u dan actueel huizenaanbod per e-mail.

Uw woning verkopen

Ook voor de verkoop van uw woning zit u goed bij Boumij Makelaars. Vraag bijvoorbeeld vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Eén van de makelaars komt dan bij u langs en tijdens dit kennismakingsbezoek wordt uw woning bestudeert. Aan de hand hiervan kan deze makelaar u alvast inzicht geven in de te verwachten verkoopprijs. Ook kan een inschatting voor u worden gemaakt met betrekking tot de tijd die deze makelaar in Den Bosch verwacht nodig te hebben om uw woning te verkopen.

Aanvullende services via Boumij Makelaars

Zou u graag helder en eerlijk advies ontvangen over verschillende hypotheekvormen toegespitst op uw persoonlijke situatie? Daarvoor bent u welkom bij de erkende onafhankelijk adviseurs van Boumij Hypotheken. U zult via hen snel inzicht krijgen of de bekostiging van uw gewenste woning binnen uw financiële mogelijkheden ligt, met maandlasten die voor u haalbaar zijn. Tot slot kunt u bij deze makelaar in Den Bosch ook terecht voor aankoopbegeleiding. Hiervoor kiest u wanneer u een woning heeft gevonden waar u enthousiast over bent, maar graag begeleiding van een expert op de woningmarkt ontvangt bij de bezichtiging en het mogelijk daaropvolgende onderhandelingstraject. Meer informatie over deze service kunt u vinden op de website van Boumij Makelaars.