Ben je van plan om een nieuw boek te laten drukken of printen? Het is altijd aan te raden om hier een specialist voor in te schakelen die verstand van zaken heeft. Bookadew is hier een goed voorbeeld van. Deze specialist heeft veel ervaring in het drukken en printen van verschillende soorten boeken. Ook leveren zij verschillende oplagen aan bedrijven, verenigingen, particulieren en uitgeverijen. Ook als je een kleine oplagen wil, is dit geen enkel probleem. Zo kun je boeken laten printen of drukken vanaf 1 druk tot wel 500 drukken. Ook bij een kleine hoeveelheid weet deze specialist de prijs voordelig te houden.

Laat het boek perfect afstemmen op jouw wensen

Als je een boek laat drukken of printen, is het natuurlijk belangrijk dat het eindresultaat geheel is zoals jij voor ogen hebt. Je wil natuurlijk voor geen enkele verrassing komen te staan en daarom is het ook belangrijk om vooraf een duidelijk beeld van de kosten te krijgen. Bookadew vindt prijstransparantie ontzettend belangrijk en heeft daarom een prijscalculator ontwikkeld. Met deze speciale calculator kun je aan de hand van het type cover, aantal pagina’s, de afwerking, het papiersoort en de kleur berekenen wat de prijs voor het drukken gaat zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je eenvoudig bepalen of dit binnen het budget past.

Maak jouw wensen kenbaar

Als je jouw boek wilt laten drukken of printen, kun je het beste even contact opnemen met Bookadew. Zij helpen je graag en hanteren altijd scherpe prijzen. Ook bespreken zij graag al jow wensen met je en nemen zijn de mogelijkheden met je door. Met ervaring in het drukken en printen van boeken, scripties en prentenboeken weten zij altijd het beste resultaat af te leveren. Neem eens een kijkje op de website.