De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Bungalow bouwen

Een mooie bungalow bouwen

Als het gaat om een mooie bungalow bouwen dan kunt u daarvoor het beste bij Poppink aankloppen. Het is nog niet zo lang geleden dat wij ditzelfde deden toen wij ons bedachten dat een bungalow bouwen voor ons de beste manier was om een rustplek voor onszelf te creëren. In onze vriendenkring hadden al meerdere mensen zaken gedaan met Poppink en dat was hen allemaal, stuk voor stuk, goed bevallen. Een bungalow bouwen is niet zomaar iets en daarom wilden wij er zeker van zijn dat wij een goede, maar ook betrouwbare aannemer in de arm zouden nemen. Een bungalow bouwen stond namelijk al heel lang op ons verlanglijstje maar een bungalow bouwen kost ook heel veel geld en omdat we eerst nog even moesten sparen moesten we onze droom even koesteren. Na een aantal jaar hadden we echter genoeg gespaard en konden we serieus plannen gaan maken omtrent een bungalow bouwen. Wij vonden het in het begin allemaal best wel spannend; wat zou ons te wachten staan? Wat zouden de mogelijkheden zijn? Wie zou het ontwerp maken en wat zou het ons uiteindelijk allemaal gaan kosten? Zouden we genoeg gespaard hebben? Het waren allemaal dingen die door ons hoofd spookten en waar we heel erg graag een goed antwoord op wilden vinden. Gelukkig maar dat ze bij Poppink alle kennis in huis hadden om een goed antwoord op deze vragen te geven en daar waren wij dan ook heel erg blij om. Wij vinden het altijd een goed teken dat een bedrijf aandacht heeft voor zijn of haar klanten. Het lijkt een heel vanzelfsprekend iets, maar in praktijk blijkt dit vaak niet te gebeuren. Gelukkig prezen wij ons op het moment dat wij merkten dat wij hier echt als een koning behandeld werden. Wij zouden dan ook zonder schroom willen stellen dat veel bedrijven een voorbeeld kunnen nemen aan de service die Poppink verleent.

Een duurzame bungalow bouwen

Een bungalow bouwen is sneller bedacht dan uitgevoerd, al is dat natuurlijk een open deur want er zijn weinig dingen die sneller gedaan kunnen worden dan gedacht omdat denken bijna geen tijd kost. Afijn, een bungalow bouwen was wat wij in ons hoofd hadden en met dat idee koersten wij naar Poppink. Wij werden onthaald met koffie die ons erg goed smaakte en terwijl wij van dit drankje genoten bespraken wij onze wensen op het gebied van een bungalow bouwen. Voor ons betekent een bungalow bouwen dat je het duurzaam doet. Daarmee bedoelen wij dat wij het belangrijk vinden dat het bouwwerk geen schade toebrengt aan het milieu en dat we zoveel mogelijk van duurzame materialen gebruik willen maken. Daarbij vonden wij het ook fijn dat het huis zelfvoorzienend zou zijn in de zin van dat we niet afhankelijk wilden zijn van gas, elektriciteit en water dat geleverd zou moeten worden door derden. Poppink had hier volkomen begrip voor en kwam met prachtige plannen en vertelde ons dat een duurzame bungalow bouwen een van zijn specialiteiten was. Wat hadden wij het toch getroffen met zo’n gepassioneerde aannemer! Wij vonden het dan ook een heerlijk proces om met elkaar de plannen te bespreken omtrent onze bungalow bouwen en wij hebben gemerkt dat Poppink er ook helemaal in opging. Hoe fijn is dat, dat een aannemer bijna net zo gepassioneerd over een bouwproject is als zijn opdrachtgever? Op die manier kun je er altijd, voor de volle honderd procent van uitgaan dat je een prachtig resultaat tegemoet zult gaan zien. En u zult waarschijnlijk wel kunnen begrijpen dat een prachtig resultaat precies is wat wij ook voor ogen hadden. Wij konden elkaar dus wederom de hand schudden.

Alles was perfect

Een bungalow bouwen vergt enige tijd om dit van het begin tot het einde toe te realiseren. Toch hoefden wij uiteindelijk niet lang te wachten want Poppink zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep en dat we geen vertraging opliepen bij het bungalow bouwen. Dit is echt vakwerk hoor, want hoe vaak hoor je wel niet dat een bouwproces weer vertraging heeft opgelopen doordat de aannemer weer eens niet goed gepland heeft? Op die manier verlies je niet alleen een hoop kostbare tijd maar raakt het je ook in de portemonnee en daar heb ik, maar bovenal mijn vriend, echt een broertje dood aan. Om een lang verhaal wat korter te maken kunnen wij zeggen dat een bungalow bouwen bij Poppink altijd eindigt in een topresultaat. Een bungalow bouwen is aan het wel besteedt en wij hebben er dan ook nog geen seconde spijt van gehad dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen. Wij zijn geen mensen die heel hoge eisen stellen aan een bedrijf maar willen wel graag serieus genomen worden en dat gebeurde bij dit bedrijf helemaal. Om het even in een drietal punten samen te vatten zouden we graag willen besluiten met:

  • het feit dat wij een prachtige vakantiewoning hebben gekregen
  • de opmerking dat wij enorm tevreden zijn over de afwerking van zowel het huis als het financiële gedeelte. Wij zouden niets kunnen noemen waar we ontevreden over zijn
  • zeggen dat wij eenieder dit bedrijf vanuit de grond van ons hart zouden willen aanraden

Kortom, gaat u voor vakwerk kies dan voor Poppink. Hier vindt u nog echt ambachtelijk vakwerk waar dat tegenwoordig soms verdwenen lijkt te zijn als u naar de aanbieders op de markt kijkt. Wij zijn echt ontzettend tevreden over het bouwproces.

http://www.poppink.nl/p/bungalow-bouwen