Bespaar tot 50 procent op de kosten door zandgieten uit te besteden aan een buitenlands lasbedrijf. Voorbeelden van landen waar u goedkoper uit bent zijn Pakistan, India en China. De lage lonen zorgen voor een gunstige productprijs én voor een lagere investering in het benodigde gietgereedschap. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.

Voordelen van professionele uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Wilt u zich niet druk hoeven maken om de administratieve rompslomp? Dan schakelt u een specialist in outsourcing in. De specialist zal ook uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen. De uitbesteding van zandgieten aan een lasbedrijf in een lagelonenland heeft vele voordelen. U kunt dit laten regelen door een outsourcing specialist. De belangrijkste reden om te kiezen voor uitbesteding is uiteraard de kostenbesparing. U kunt tot wel 50% op de kosten besparen door de werkzaamheden te verplaatsen naar een lagelonenland, zoals India, China, Pakistan of Polen.

Snelle levertijd na uitbesteding zandgieten aan lasbedrijf

Lasbedrijven in een lagelonenland kunnen veel goedkoper zandgieten dan bedrijven in Nederland. Dat is een van de vele voordelen. Nadeel is echter dat het wel langer duurt voordat uw producten geleverd worden. Dit is natuurlijk vervelend als u producten snel nodig heeft. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. U kunt een outsourcing specialist inschakelen die voor u het geschikte lagelonenland en het geschikte lasbedrijf vindt. Als u graag een snelle levertijd wilt, kan het bedrijf bijvoorbeeld kiezen voor een Europees lagelonenland, zoals Polen. U profiteert dan nog steeds van flinke kostenbesparing op het zandgieten en kunt tegelijkertijd rekenen op een snelle levertijd.