De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Bedrijfsfotografie Zwolle

Sinds de Zwolse fotograaf zijn fotostudio heeft verhuist van de stad Zwolle naar het landelijk gebied Salland, heeft de studio zich ontwikkeld tot een veelzijdig fotografiebedrijf voor de zakelijke markt. Juist die veelzijdigheid is belangrijk bij bedrijfsfotografie daar de opdrachten zich over verschillende diciplines spreiden.  

 

 

Een goed portret van medewerkers, een interieur of een pand van de buitenkant, producten, al deze verschillende takken vereisen ieder hun eigen expertise. Veelzijdigheid is natuurlijk pas zinvol indien iedere dicipline afzonderlijk goed uitgevoerd wordt. Fotograaf Zwolle Vincent Hartman, heeft zich gespecialiseerd in reclamefotografie, modefotografie, productfotografie, interieurfotografie en redactionele fotografie. Profiefoto’s kunnen op lokatie gemaakt worden of in de rust en privacy van de studio. Bij productfotografie en bijvoorbeeld mode kan de opdrachtgever live meekijken op een scherm, zodat er efficient en vlot gewerkt kan worden.  

 

Fotograaf Zwolle

 

Bij STUDIOVHF werken 2 fotografen en met enige regelmaat een stagiair van de Fotovakschool. De studio is opgericht door Vincent Hartman. Vincent is al sinds het begin van de jaren negentig actief is de fotografie wereld in de stad en heeft na er een aantal jaren uit te zijn geweest in 2011 de Fotoacademie afgerond in de richting; ‘Creatief Vakfotograaf Concenpt klant’. Sinds 2014 is daar zijn nicht Iris Hartman aan toegevoegd. Iris heeft in dat jaar de fotovakschool afgerond en volgt daar nu nog de vervolg HBO opleiding ‘Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie’. 

 

In de turbulente en altijd maar veranderende markt voor fotografische dienstverlening veranderd STUDIOVHF mee. De stijl van fotografie is door de jaren heen veranderd, de technieklen zijn veranderd en het kennisniveau wordt continue bijgehouden. Wat is gebleven is de gedrevenheid in het streven naar kwalitatief hoogstaand beeld met zeggingskracht. STUDIOVHF is aangesloten bij de Dutch Photographers en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van kleurbeheer en bestandsbeheer. 

https://www.studiovhf.com/bedrijfsfotografie

Gerelateerde artikelen

Zorg ervoor dat je je bedrijf onderscheidt met een krachtige bedrijfsfilm of een animatie

Heb je maar een bepaald budget voor je reis? Bespaar tijd en geld met het parkeren op de luchthaven

Bewaak uw terrein met professioneel kantelbare cameramasten