De kamervraag
Image default
Bedrijven

Voordelen van een driepuntssluiting

Wat is een driepuntssluiting zie ik u denken, dat is een sluiting die op driepunten op slot gaat. In plaats van dat de deur maar op één plek op slot gaat als u de sleutel omdraait, gaat de deur nu op driepunten dicht. Dit is zeer inbraakveilig want een inbreker houdt rekening met één sluiting. Hij zal dus geen raad weten als hij op één deur drie sluitingen moet openen. De inbreker zal dus snel uw huis weer verlaten. Het is een onbegonnen zaak tegen een driepuntssluiting. Denk er eens over na, het is een simpele manier van inbraakbeveiliging.

Erkende slotenmaker

Bent u op zoek naar een erkende slotenmaker in Nederland? Dan hoeft u niet lang te zoeken, Slotenmaker Direct is uw slotenmaker. Wij hanteren een 24 uurs service voor als er een noodgeval is. Heeft u zichzelf buiten gesloten midden in de nacht? Dan kunt u de Slotenmaker gewoon opbellen en er zal een expert naar u toekomen om u te helpen. U bent in een mum van tijd weer binnen in uw eigen huis. Dit geld ook voor bij uw auto waarbij u zichzelf heeft buiten gesloten. Deze service geld ook voor als er bij u is ingebroken, wij komen langs voor schade herstel en voor het monteren van een nieuw slot.

Slotenmaker Arnhem

Woont u in Arnhem, dan heeft u veel geluk, dan kunt u deze Slotenmaker Arnhem bellen. Maar niet alleen als u in Arnhem woont wij zijn namelijk in geheel Overijssel en Gelderland werkzaam. Wij helpen u met het advies geven van inbraakpreventie maar wij monteren ook uw inbraakpreventie, wij helpen u met het monteren van nieuwe sloten en wij helpen u als u bent buitengesloten. Wij weten als geen ander hoe vervelend dat kan zijn namelijk, daarom zijn wij daar voor dag en nacht bereikbaar.

http://www.slotenmaker-direct.nl