Een naadloze vloer van wand tot wand, dat krijgt u wanneer u gietvloer laat aanbrengen over uw tegels. Hierdoor heeft u namelijk altijd een vloeistofdichte vloer en hoeft u niet bang te zijn voor waterschade. Er zijn echter veel verschillende varianten te bedenken, indien u een gietvloer over uw tegels laat aanbrengen. Het kan hierdoor moeilijk zijn om een keuze te maken. U kunt daarom het beste de mogelijkheden en de kosten van een gietvloer bespreken met een medewerker van Soldicoat B.V. om te zien wat het bedrijf voor u kan betekenen.

Kleur en design naar keuze wanneer u een gietvloer laat aanbrengen over uw tegels

Allereerst is het goed om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn wanneer u voor een gietvloer kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld voor verschillende decoraties en designs kiezen, waardoor u uw vloer geheel aan uw interieur kunt aanpassen en een ontwerp heeft dat bij u past. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een matte afwerking, maar ook voor een zijdeglans afwerking. Dit is geheel afhankelijk van uw smaak en kan bij alle vloeren toegepast worden.

Luxueuze uitstraling door een marmerlook

Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar bij een gietvloer. Iedere kleur kan toegepast en gecombineerd worden, waardoor er verschillende motieven aan de gietvloer aangebracht kunnen worden. Ook kunt u voor een luxere uitstraling gaan door bijvoorbeeld een marmerlook te kiezen. Zo heeft u wel een marmeren vloer, maar dan met de lage kosten van een gietvloer.

Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit

Welke kleur of variant u bij Soldicoat B.V. kiest, u bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De vloer gaat namelijk jarenlang mee, doordat slijtage bijna niet aan de orde is. Daarnaast is de vloer eenvoudig te reinigen, waardoor u er bijna geen onderhoud aan hebt. Dit maakt een vloer ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld winkels en showrooms, waar u in een kort tijdsbestek de vloer schoon moet krijgen na sluitingstijd. Schroom niet wanneer u informatie wil over de kosten van een gietvloer en neem contact op met Soldicoat B.V.