De kamervraag
Image default
Bedrijven

LDH weet alles over LED verlichting bedrijfshal en kantoor én over subsidies die hiervoor bestaan

Bent u de eigenaar van een buurtwinkel, kledingzaak, gadget shop, discounter, sieradenatelier of delicatessewinkel? We hopen dat de zaken gaan zoals gewenst! Een aspect waar u misschien niet dagelijks over nadenkt, maar dat heel belangrijk is: lampen. Net als voor kantoren en fabriekshallen is professionele verlichting essentieel voor winkels. Waarom?

-Met lampen van A-kwaliteit maakt u producten beter zichtbaar.

-Door te variëren in lichtsterkte en lichtkleur kunt u accenten plaatsen; de ene hoek sfeervol, de andere zakelijk.

-Hippe armaturen zijn echte eyecatchers.

De hierboven genoemde redenen gaan uit van de klant. Tegelijkertijd hebben uw medewerkers en u baat bij goede lampen. Maar wat zijn goede lampen? Volgens LDH -een lichtexpert met jarenlange ervaring qua LED solutions Holland

–  moeten lampen voldoen aan de volgende eisen:

-rustig licht afgeven waarbij het prettig werken en shoppen is;

-kleuren levensecht weergeven (klanten zien wat ze kopen en komen achteraf niet voor verrassingen te staan);

-zuinig en duurzaam zijn;

-op afstand instelbaar oftewel smart zijn.

Lampen die aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoen zijn led’s. In vergelijking met spaar- en gloeilampen zijn ledlampen kostenbesparend. Ze verbruiken minder energie én gaan langer mee. Iedereen die de overstap op led gemaakt heeft, zal beamen dat de energierekening structureel lager uitvalt. Led is ook veelzijdig. Er zijn exemplaren met warme lichtkleuren. Deze raden we aan voor grote winkels om knusheid te creëren. Led’s die koud licht afgeven, maken kleine oppervlakten ruimtelijker. Led railverlichting en led-panelen zijn erg populair. Op een rail kunt u meerdere lampen kwijt, die allemaal aangesloten worden op de elektriciteitsdraden die in de rail weggewerkt zijn. U bent dus niet meer afhankelijk van bepaalde contactpunten. Panelen, ook wel panels genoemd, kunt u wegwerken in het plafond. Het 60 bij 60 cm en het 30 bij 120 cm paneel passen in systeemplafonds. De volgende maten zijn ook leverbaar:

-30 bij 60 cm;

-62 bij 62 cm;

-60 bij 120 cm.

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

Waarom Elektricien Louwmans de beste elektricien is

Creëer een stijlvolle bar bij jou thuis

Kantoorruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw