Is uw keuken toe aan vervanging? Of bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwhuis en kunt u zelf de keuken kiezen? Bekijk dan het aanbod van Tinello. Dit is dé expert op het gebied van keukens. Of het nu gaat om een landelijke keuken, een keuken met hout of een combinatie daarvan: zij maken het voor u mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden bij deze keuken expert? Lees dan verder!

Een ruim aanbod aan keukens

Tinello staat voor u klaar met een ruim aanbod aan keukens. Wilt u een landelijke keuken? Of een moderne keuken met hout? Of eerder een industriële keuken? Dankzij het ruime assortiment van deze expert zit er ongetwijfeld een keuken tussen die bij uw wensen aansluit. Elk project pakt Tinello met beide handen aan en zorgt vervolgens voor een uniek eindresultaat. Ze begeleiden u dan ook niet voor niets in het hele proces van A tot Z.

Deze experts realiseren zelfs een keuken op maat voor u

Ook een keuken op maat maken zij mogelijk. De vakmensen die zij in dienst hebben, maken een passend en professioneel ontwerp. Voor ze hieraan beginnen, gaan ze eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen en eisen bespreken, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u wilt. Een keuken gaat een leven lang mee, dus het is begrijpelijk dat u wilt dat deze tot in de kleinste details op uw wensen aansluit.

Ga langs in één van de twee showrooms

Om u nog een beter beeld van uw toekomstige landelijke keuken met hout te geven, maken de experts van Tinello een interactief 360-graden ontwerp. Zo lijkt het net alsof u al in de ruimte staat en weet u zeker dat het aan uw wensen voldoet. Ideaal, nietwaar? Plan daarom snel een gesprek met hen in of ga langs in de showroom in Hilversum of Kaatsheuvel. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk ook contact met hen opnemen. De medewerkers staan u graag te woord.