Kunstenaar Jack Liemburg van Jacksart heeft een prachtig schilderij gemaakt voor de 25ste verjaardag van mijn zoon. Wij zijn er heel erg blij mee! Jack Liemburg is een fotografische kunstschilder met een eigen stijl. Hij combineert fotografie en schilderkunst op grote linnen doeken. Jacks schilderij voor mijn zoon is heel persoonlijk geworden. Jack heeft jeugdfoto’s, familiefoto’s en foto’s van de afgelopen jaren gecombineerd met moderne schilderkunst. Zo werd het een persoonlijk schilderij speciaal gemaakt voor mijn lieve zoon.

Schilderij in opdracht

Jack Liemburg maakt vaker een persoonlijk schilderij in opdracht in zijn art gallery Jacksart. Zijn werken worden gekenmerkt door moderne schildertechnieken, veel kleur, dynamisch en unieke kunst. De schilderijen zijn waardevast. Ik kan elke kunstliefhebber een schilderij van kunstenaar Jack Liemburg aanbevelen. Hoe ging het bij mij in zijn werk? Mijn man en ik schreven al onze wensen en ideeën op. We maakten schetsen, zochten de foto’s uit en brainstormden over de kleuren. Toen het schilderij klaar was, werd het op het juiste moment bij ons thuisbezorgd!

Jacksart: kunst atelier in Apeldoorn

kunst van kunstschilder Jacksart in Apeldoorn. Mijn man en ik brachten een bezoekje en zagen een oneindige collectie aan unieke kunst in Apeldoorn. Heel bijzonder om te zien! Ruim tien jaar geleden besloot Jack om zijn baan op te zeggen om verder te gaan kunstenaar. Nu is hij een succesvolle kunstenaar met een eigen ontwikkelde stijl. In diverse galerieën verspreidt over heel Nederland hangt zijn werk. De Nederlandse kunstwereld waardeert de schilderijen van Jack Liemburg enorm. De kunstwerken zijn erg herkenbaar en daarom zo geliefd.

Art gallery

In liefst negen art gallery’s in Nederland ontdek je de art van Jack Liemburg. In Apeldoorn staat natuurlijk de grootste art gallery: Jacksart. De wat kleinere galerieën zijn gevestigd in Rotterdam, Utrecht en in de Muskee art gallery in Assen en Hilversum. Zeker ook een bezoek waard!

Groot schilderij kopen

Wil je een groot schilderij kopen voor in je woonkamer? Kunstenaar Jack Liemburg maakt echt grote, XXL schilderijen. Zijn grote schilderijen tonen de kwetsbare, rauwe schoonheid van de alledaagse realiteit. Laat je fantasie de vrije loop als je naar zijn werken kijkt. Ik deed dat ook. Het was een verademing! Naast het maken van kunstwerken, geeft Jack ook interieur advies. Hij heeft mijn werkkamer een ware make-over gegeven. Jack heeft veel verstand van kleurencombinaties en kamerindelingen. Hij heeft een moderne kijk op de interieurwereld.

https://www.galleryjacksart.com/