De kamervraag
Image default
Bedrijven

Is Vodafone als aanbieder van telefonie zelf wel goed bereikbaar?

Diensten van Vodafone

Vodafone biedt veel verschillende diensten. De bekendste betreft mobiele telefonie. Bij Vodafone zijn mobiele telefoons van grote merken als Samsung en Apple, telefoonabonnementen en simkaarten te koop. De mobiele telefoons zijn verkrijgbaar in combinatie met telefoonabonnementen voor 2 jaar als ook met prepaid mogelijkheden. Voor abonnementen voor vaste telefonie kan je ook bij Vodafone terecht. 
Naast de telefoniediensten biedt Vodafone combinatiepakketten van bellen, HD TV en internet aan. Abonnementen voor internet op de tablet en laptop zijn tevens te verkrijgen. 

Met Vodafone kan je op allerlei manieren bereikbaar zijn!

Zakelijk

Bedrijven kunnen bij Vodafone terecht voor mobiel bereik van medewerkers. Via de website is kunnen telefoonnummers worden beheerd en online de rekening worden ingezien. Er zijn verschillende mogelijkheden bij de zakelijke abonnementen, zoals pakketten met zowel mobiele als vaste telefonie. Voor bedrijven zijn oplossingen op maat mogelijk.

Bereikbaarheid

Op de website van Vodafone is veel informatie te vinden over bijvoorbeeld het verlengen van je abonnement, de tarieven, netwerkdekking, bellen in het buitenland en toestelhandleidingen. Er is een overzicht waar storingen en/of werkzaamheden zijn. Vodafone heeft het voor (zakelijk) klanten mogelijk gemaakt om in te loggen waardoor zaken online te regelen zijn en het tegoed en het verbruik in de gaten kunnen worden houden. Verder is er vanzelfsprekend een Vodafone klantenservice die telefonisch te bereiken is. Op het forum zit de Smartphone Crew klaar om daar vragen van jou te beantwoorden. Ook andere gebruikers van Vodafone kunnen daar op reageren. Naast de online en telefonische ondersteuning is het altijd mogelijk om een winkel van Vodafone binnen te stappen waar een medewerker jou persoonlijk kan helpen. Online is een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Voor zakelijke klanten is het mogelijk een afspraak te maken.

Via Facebook en de nieuwsbrief kan je up to date blijven van de laatste nieuwtjes!

http://nl-contact.nl/