De kamervraag
Image default
Bedrijven

Een vergaderzaal huren in Arnhem bij Vonk360

Vonk360 beschikt over een aantal innovatieve en hedendaagse vergaderlocaties in Nederland, waarvan de meeste langs de snelweg liggen voor een goede bereikbaarheid. Zo ook verhuurt Vonk360 een aantal vergaderlocaties in Arnhem. De vergaderlocaties van Vonk360 in Arnhem zijn geschikt voor 2 tot 100 personen. De vergaderruimtes van Vonk360 zijn eenmalig te reserveren, maar kunnen ook op projectmatige basis gehuurd worden. Dit betekent dat de locatie voor een bepaald aantal dagen wordt gehuurd door het bedrijf of de organisatie. Maar ook zijn de vergaderlocaties in Arnhem van Vonk360 te huren voor het houden van evenementen.

De prachtige en moderne vergaderruimtes

De vergaderruimtes van Vonk360 in Arnhem zijn geen standaard vergaderzalen. De vergaderlocaties van Vonk360 in Arnhem beschikken namelijk over de meest moderne voorzieningen, waarmee het vergaderen veel effectiever en gemakkelijker gaat. Zo zijn er smart-presentatieschermen aanwezig in de vergaderruimtes, waarmee een duidelijke presentatie kan worden gegeven. En voor het comfort van de klanten of collega’s is er een klimaatplafond geïnstalleerd in de vergaderzalen. Hiermee kan de temperatuur van de ruimte perfect geregeld worden. Ook is er een glasvezelaansluiting aanwezig, waarmee een snelle en goede internetverbinding gegarandeerd wordt. De vergaderlocaties van Vonk360 in Arnhem zijn flexibel en naar eigen ontwerp in te delen, waardoor de vergadering gehouden wordt zoals de organisator dat wil. Verder zijn de vergaderruimtes zo ingedeeld dat er veel daglicht binnenkomt, iets dat altijd zorgt voor betere vergaderingen.

Een heerlijke lunch of lekkere kop koffie tijdens het vergaderen bij een vergaderlocatie in Arnhem

Vonk360 zorgt niet alleen voor vergaderruimtes van goede kwaliteit en functionaliteit. Bij de vergaderzalen van Vonk360 in Arnhem is het namelijk ook mogelijk om tijdens de vergadering even te pauzeren met koffie, smoothies of diverse lekkernijen. Deze worden allemaal ter plekke bereikt door de keuken van de vergaderlocaties van Vonk360 in Arnhem. Maar ook is het mogelijk om te lunchen na de vergadering en te zorgen voor een goede sfeer of om samen te ontbijten voor de vergadering om elkaar al een beetje te leren kennen. Tijdens de vergadering kunnen er natuurlijk ook hapjes worden rondgedeeld en kan er koffie worden geschonken. Een vergaderlocatie van Vonk360 huren in Arnhem zorgt dus echt voor een goede vergadering.