De wereld verandert en de manier waarop we bouwen verandert mee. Met het oog op een duurzame toekomst is een energiezuinige woning bouwen van groot belang. Of u nu zelf bouwt of externen inhuurt, energiemaatregelen staan bovenaan de takenlijst. Met het oog op de vervuiling die fossiele brandstoffen met zich meebrengen, en de slinkende voorraden moeten we extra zuinig zijn op onze energie. Energieneutraal of -zuinig bouwen is inhaken op een schonere toekomst.

Geen aardgas, dubbele beglazing en een warmtepomp

Er komen steeds meer technieken om het uiterste uit uw verwarming te halen. Dubbele beglazing is een algemeen bekende maatregel die meetbaar de isolatie verbetert. Wat gebeurt er echter met uw cv-ketel als de gaswinning terug wordt geschaald en verdwijnt? All-In Bouwadvies kan u adviseren over nieuwe innovaties op dit gebied. Denkt u hierbij aan een warmtepomp op basis van bodemwarmte, welke in Nederland steeds meer wordt toegepast in nieuwbouw. Voor u begint uw energiezuinige woning te bouwen, is het een goed idee om advies hierover in te winnen bij het bouwbedrijf dat uw huis gaat bouwen. Zij kunnen u informatie verschaffen over de installatie van systemen voor energiezuinigheid en u helpen met een passend voorstel.

Welk bedrijf kan u adviseren over energiezuinig bouwen?

De regelgeving omtrent een nieuw bouwproject is streng, en u zult moeten voldoen aan een groot scala aan regels. Het bouwen van een energiezuinige woning is een van de voornaamste. In Nederland moet alle nieuwbouw aan deze eis voldoen. Bij All-In BouwAdvies adviseren zij u over alle maatregelen voor energiebesparing in de bouw. Zo gaan zowel u als uw nieuwe vastgoed goed voorbereid de toekomst tegemoet. Mocht u op termijn nog gaan verhuizen, dan geeft een energiezuinige woning u de zekerheid dat uw huis voor een goede prijs te koop wordt gezet. Kopers kunnen er immers van op aan op een woning die u heeft klaargestoomd voor een energiezuinige toekomst!

https://aibouwadvies.nl/