Hoe vind je de baan die helemaal aansluit bij jouw opleiding en mogelijkheden? TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek dat als geen ander de match weet te maken tussen jou en de best passende vacature. Dat bespaart je veel zoekwerk en garandeert je dat je solliciteert op een baan die jou op het lijf geschreven is. Het netwerk van TechMatch strekt zich uit over onder andere werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procestechniek. Ook vacatures in de hightech, automotive en logistiek kun je er vinden. Door de zoek- en filtermogelijkheden op de website kun je gemakkelijk de vacatures vinden die het beste bij je passen. Op basis van je opleidingsniveau en de gewenste functie laat TechMatch zien welke vacatures er voor jou beschikbaar zijn.

Maak een profiel aan voor een direct resultaat

Om de beste matches te kunnen vinden, is het goed een profiel aan te maken. Hierin geef je alle relevante informatie die nodig is bij het zoeken naar geschikte vacatures. Als detacheringsbureau in de techniek kan TechMatch de best passende resultaten dan gemakkelijk koppelen aan jouw profiel. Het is ook handig je CV toe te voegen. Zo kun je snel online solliciteren als je de juiste vacature hebt gevonden.

Niet alleen online, maar ook face-to-face

TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek dat niet alleen online werkt. Ook voor persoonlijk advies dat face-to-face wordt gegeven, kun je hier namelijk terecht. Hiervoor maak je een afspraak met een professioneel adviseur in een van de vestigingen in Eindhoven, Breda of Nijmegen. Bespreek je mogelijkheden en ontdek welke vacatures het beste bij jou passen. Je kunt ook altijd per telefoon of e-mail contact opnemen om je vragen te stellen. De ervaren medewerkers helpen je graag verder. TechMatch is daarmee de perfecte schakel tussen jou en de plek waar jij straks met plezier aan het werk gaat.

https://www.techmatch.nl