De kamervraag
Image default
Bedrijven

De beste bescherming voor jouw vloer

Heb je bij het kopen van een nieuwe tafel niet nagedacht over de krassen die het achterlaat op jouw nieuwe parketvloer? Zorg ervoor dat je hierop voorbereid bent door vloerglijders aan te schaffen. Deze garanderen soepel glijdende of rollende stoelen en tafels, die geen tekens achterlaten op de vloer. Maar wat voor vloerglijders zijn het meest geschikt voor jouw vloer? Met deze keuzehulp zal je zeker zijn van je keuze!

Type vloeren

Voor elke soort vloer is er een breed aanbod aan vloerbeschermers die speciaal voor dat type vloer geschikt zijn. Zo kan je bij een gladde vloer, waar je kan denken aan een leistenen vloer of vlakke tegels, het beste kiezen voor vloerglijders van vilt. Dit zorgt ervoor dat je stoelen of tafels gemakkelijk over de gladde vloer kunnen glijden, zonder daarbij enige krassen achter te laten! Deze stof is ook geschikt voor houten vloeren, zoals parket en laminaat. Als jouw vloer niet glad is, maar iets ruwer, zoals een vloer van ruw natuursteen, dan kan je het beste kijken bij Stoeldopshop naar de Scratchnomore vloerbescherming.

Type stoelen

Daar dat er een verschil is in het type vloer dat je hebt, kan je ook een verschil hebben in het type stoel. Dit heeft te maken met de pootsoort van jouw stoel. Zo kunnen stalen poten het beste in een dop gestoken worden, die meegaat met de vorm van de poot. Voor houten poten kan je het beste glijnagels gebruiken, die je in de poot schroeft. Ten slotte kan je stoelen met een slede of een buisframe het beste in een frame steken, die, net zoals bij de stalen poten, meegaat met de vorm van de stoelpoot.

 

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerglijders

Gerelateerde artikelen

Gemiddelde leeftijd omhoog 2030

bankgiroloterij opzeggen?

Ford bedrijfswagens koopt u bij Ardea Auto