Cladding met aluminium is de meest duurzame, stevige decoratie voor de binnen- en buitenkant van uw bedrijfspand. Freebird Coated Aluminium zijn de experts bij uitstek in deze prachtige afwerking voor elk kantoorgebouw. Uit te voeren in alle mogelijke kleuren en maten, kleden deze aluminium platen ieder pand prachtig af. Het knip-, frees- en zetwerk doen zij zelf. Door enkel gebruik te maken van de eigen mensen en apparatuur zorgen zij dat u maatwerk ontvangt, precies volgens uw wensen. Zo weet u zeker dat uw pand er nog jaren fantastisch uit zal blijven zien!

Strakke afwerking, sterk materiaal

Renovaties en onderhoud zijn niet meer nodig na een bewerking met aluminium cladding. Voor een afwerking die bestand is tegen weer, wind en zon met corrosieresistentie op de koop toe, kiest u uiteraard voor cladding met aluminium. Voor lang levendig ogende kleurrijke platen bent u bij Freebird Coated Aluminium aan het juiste adres. Naast decoratie is aluminium cladding ook uitermate geschikt voor isolatiedoeleinden. Freebird Coated Aluminium biedt u een  vrijblijvende aanbeveling voor maatwerk. Uw huisstijl wordt uiteraard toegepast op uw nieuwe aluminium cladding, exact zoals u dat wenst.

De aluminium-specialist bij uitstek

Met jarenlange ervaring in het voorzien van bedrijven en particulieren is Freebird Coated Aluminium de voornaamste leverancier van gelakte aluminium cladding. Hun ervaren specialisten vervaardigen alle materialen geheel in eigen beheer, voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat uw pand er weer prachtig uit ziet! De specialisten van Freebird Coated Aluminium bezoeken u voor het afgeven van een persoonlijk advies. Voor zekerheid over de levering van de exacte kleuren van uw huisstijl kunt u ook een proefmonster aanvragen. Aluminium cladding geeft u een ongeëvenaard resultaat, binnen of buiten, voor uw kantoorpand of uw vaartuig. Onderhoudsvrij, corrosieresistent en prachtig afgewerkt; aluminium cladding zet uw pand in een prachtig licht!

https://coated-aluminium.nl/