Naast alle standaard materialen voor behandelingen, moet u ook in het bezit zijn van een kassasysteem als schoonheidssalon zijnde. Voordat u een modern kassasysteem in de schoonheidssalon aanschaft, moet u eerst bedenken waar een kassasysteem aan moet voldoen. Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Speciale modules voor kassasysteem voor schoonheidssalon

Een kassasysteem is tegenwoordig een all-in-one systeem geworden vanwege de verschillende functionaliteiten. Er zijn diverse modules die u kunt toevoegen. Een kassasysteem voor uw schoonheidssalon is natuurlijk ontzettend handig. Toch heeft u aan alleen kassa niet voldoende in uw schoonheidssalon. Zo zult u ook graag gebruik willen maken van een marketingtool, een digitale agenda en een administratiepakket. Het kassasysteem kan hieraan gekoppeld worden. Daarnaast is er speciale module voor de beauty- en wellnessbranche. Deze kunnen worden gekoppeld aan de kassa met touchscreen voor uw schoonheidssalon. U kunt via deze module klant specifieke informatie beheren. Denk daarbij aan informatie over het gezicht en lichaam. Er zijn verschillende soorten formulieren die u kunt invullen. Het is bovendien mogelijk deze te combineren met een speciaal kapsalonformulier. Als u hier interesse heeft, kunt u gemakkelijk het kassasysteem in uw schoonheidssalon hiermee uitbreiden.

Gratis een kassa uitproberen voor uw schoonheidssalon

Wanneer u het lastig vindt om de het juiste kassasysteem te kiezen, dan kunt u bij een leverancier een kassa gratis uitproberen. Hierdoor kunt u gemakkelijker tot een keuze komen. U kunt natuurlijk veel informatie verzamelen over de kassa voor de schoonheidssalon en advies vragen aan deskundigen. Toch weet u pas of het kassasysteem bij u en uw schoonheidssalon past als u het eenmaal probeert. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.