De kamervraag
Image default
Beauty en verzorging

Botox dichtbij huis

Er komen steeds meer Botox klinieken bij. Dat is niet voor niets. De resultaten van wat je ermee kunt bereiken zijn zeer overtuigend. Iedereen kan gewoon mooi zijn met Botox.

De gemiddelde leeftijd van Nederland stijgt en dat merken de Botox klinieken. Gelukkig voor hen blijven wij dames tot op ver gevorderde leeftijd nog steeds ijdel. Daarom groeit de klantengroep in de leeftijdscategorie van 70 plus. En wat te denken van de allernieuwste doelgroep, de man? Mannen moeten er tegenwoordig ook een beetje knap uitzien en dan kan zo’n fronsrimpel toch echt niet meer.

Het verouderingsproces gaat gepaard met rimpels en grijs haar. Die grijze haren kun je wel verven maar de rimpels is een heel anders verhaal. Je kunt rimpels behandelen met Botox of met fillers. Botox verlamt de ingespoten spieren in het gezicht een beetje zodat je deze spieren niet zo sterk meer kunt aanspannen. Dit geeft een ontspanning van deze spieren waardoor de rimpels niet meer zo tot uiting komen. Een andere manier van behandelen is met fillers. Hiervoor wordt het eiwit hyaluronzuur ingespoten. Dit eiwit bindt water aan zich. Hierdoor vullen de rimpels na toedienen van dit eiwit mooi op.

Overal in Nederland vind je tegenwoordig Botox klinieken. Je kunt je bijvoorbeeld laten behandelen bij Botox Rotterdam of Botox Amsterdam. Zelfs in de kleinere steden vind je tegenwoordig wel een Botox kliniek. Dat is fijn want dan hoef je niet zo ver te reizen. Zorg er wel voor dat de kliniek, die je bezoekt, wel de allernieuwste technieken en wetenschap gebruikt en dat de artsen gediplomeerd zijn.

Wat kun je zelf nog meer aan doen om zo lang mogelijk een mooie huid te houden? Ten eerste moet je stoppen met slechte gewoontes zoals roken. Door te roken krijgt je huid zo’n slechte doorbloeding dat je dat op den duur zeker gaat zien.

 

http://www.injectableklinieken.nl

Gerelateerde artikelen

Wimperextensions laten zetten

Een ooglidcorrectie valt reuze mee!

Bezoek de schoonheidssalon in Varsseveld voor al uw gezichtsbehandelingen