Zoekt u voor uw bedrijf een interim inkoper die tijdelijk voor u aan de slag kan ter vervanging van een andere medewerker? Schakel dan Insinc in! Dit professionele inkoopadviesbureau is specialist in het optimaliseren van inkoopprocessen. Ze kijken naar het huidige inkoopbeleid van uw bedrijf, maar ook naar uw ambities en doelstellingen. Door middel van een grondige analyse geven ze u advies om uw inkoopprocessen te verbeteren, wat vaak leidt tot kostenbesparing. Als onderdeel van hun dienstverlening zorgen ze ook voor inkoop detachering. Dit betekent dat ze professionals zoeken die op de inkoopafdeling van uw bedrijf tijdelijk aan de slag gaan.

Een grondige selectie

Een interim inkoper kan vaak meteen voor u aan de slag. Als u dus op het laatste moment nog iemand nieuws zoekt, zorgen de experts van Insinc hier graag voor. De interims worden met de grootste zorg uitgezocht. Er wordt uiteraard geselecteerd op hun kennis en expertise, maar er wordt ook gekeken naar of ze binnen uw organisatie passen en of ze zowel individueel als in teamverband kunnen werken. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor inkoop detachering bent u daarom verzekerd van gemotiveerde medewerkers die goed bij uw bedrijf passen. Daarnaast kunt u aangeven op welk niveau de medewerkers moeten zitten. Wilt u bijvoorbeeld een junior functie invullen of liever een senior functie? En werkt de medewerker voornamelijk op strategisch of operationeel niveau? Wat uw wensen ook zijn, bij Insinc selecteren ze medewerkers waar u echt iets aan heeft.

Bespreek uw wensen

Wilt u gebruikmaken van de inkoop detachering van Insinc? Wilt u een interim inkoper die overal inzetbaar is en doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief aan de slag gaat? Neem dan contact op met Insinc om uw situatie en wensen te bespreken. Zij nemen de mogelijkheden van detachering met u door en gaan meteen voor u aan de slag. Op hun dienstverlening kunt u rekenen!