Wanneer u met agressie wilt omleren gaan zijn er veel optie: een traject, cursus of training over het omgaan met agressie. Het is allemaal mogelijk bij PW Consultancy. Zij zoeken met jou naar de juiste vorm. Agressie hoort eenmaal bij mensen en bij het verdedigen van belangen. Iedereen zal hier weleens mee te maken krijgen. Het traject begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waar wordt besproken wat de tijdinvestering is per persoon per groep en wat de belangrijkste doelen zijn. Bij alle trainingen kan er gebruik gemaakt worden van acteurs en co-trainers om zo een situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. PW Consultancy werkt samen met freelancetrainers en acteurs waardoor er scherpe tarieven aangeboden kunnen worden.

Wat zijn de leerdoelen van een training omgaan met agressie

Wanneer je kiest voor het volgen van een professionele training omgaan met agressie van PW Consultancy, leer je hoe je met agressie moet omgaan. Ook wordt er goed gekeken naar jouw persoonlijkheid en welke gedachtes jij vormt rondom de agressie. Moeten de eigen patronen worden doorbroken om met een ander perspectief naar de agressie te kunnen kijken? Op welke manier kan je je eigen spanning hanteren en gebruiken? Dit zijn allerlei belangrijke aspecten waarnaar gekeken wordt tijdens de training omgaan met agressie bij PW Consultancy. Het is nog zinvoller om situaties te herkennen zodat je hier tijdig op in kan spelen en de mensen om je heen kan helpen met hun agressie. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat je agressie bespreekbaar kan maken.

Waarom een training omgaan met agressie volgen

Als u een eigen bedrijf heeft, weet u dat uw medewerkers soms in aanraking kunnen komen met agressie tijdens hun werkzaamheden. Iedereen reageert daar anders op en daarom is een training over het omgaan met agressie maatwerk. Het traject bestaat uit een mengvorm van coachen, doceren, trainen en adviseren. Allereerst wordt er in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek ondervonden wat de uiteindelijke doelen zijn. De een wilt beter om kunnen gaan met zijn of haar eigen agressie en de ander wilt juist om kunnen gaan met agressie bij anderen. Wanneer de training omgaan met agressie bij PW Consultancy is afgesloten, hoeft de cursist niet opnieuw begeleid te worden. Het is dus een eenmalig traject waar je aan begint.