Wilt u weten wat een redelijk tarief is als u een uitzendbureau inschakelt? Of vindt u de hele wereld van flexibele arbeidskrachten ingewikkeld? Hierbij kan een inkoopadviesbureau u helpen. Welke kosten mag u verwachten als u op die manier een uitzendkracht inschakelt? Om duidelijkheid voor u te scheppen is het mogelijk een inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau kan u begeleiden bij de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten met een uitzendbureau. Korter gezegd, dit bureau helpt u de beste contracten te realiseren. Het gaat daarbij niet per se om beter onderhandelen, maar een slimmer proces. Het resultaat is lagere kosten voor een uitzendkracht en een lager tarief voor de diensten van het uitzendbureau.

Voor voordelig tarief inkoop van flexibele arbeid door uitzendbureau

Op de dag van vandaag doet een uitzendbureau veel meer dan enkel tegen lage kosten aan een uitzendkracht komen. Zo helpt men u bij het inkopen van arbeid tegen een scherp tarief. Er wordt naar gestreefd processen blijvend efficiënter te maken en structurele besparingen te realiseren. Als u een specialist inschakelt, kan er zelfs een besparing van 4 tot 12 procent worden gerealiseerd. Vraag en aanbod worden nog beter op elkaar afgestemd, wat uw organisatie nog sterker maakt. Een uitzendbureau, of inkoopadviesbureau, kan u tegen een voordelig tarief hierbij helpen. Er wordt een contract opgesteld dat u de beste en flexibele uitzendkracht voor lage kosten oplevert.

Structurele besparingen en voordelig tarief dankzij innovatief uitzendbureau

Welk bedrijf wil niet een werknemer inhuren tegen lage kosten? Het is immers een van de doelstellingen die bedrijven stellen: kosten beperken. Het tarief van een uitzendbureau is doorgaans voordelig en daarom schakelt men vaak de hulp van dit bureau in. Toch valt er veel meer uit te halen dan u wellicht denkt. Het is mogelijk om structurele besparingen te realiseren op het gebied van arbeid. Uw budget voor flexibele arbeid kan flink worden ingeperkt. U kunt rekenen op een besparing van ongeveer 4 tot 12 procent. Dat zijn aardig wat kosten per uitzendkracht. Bovendien kan vaak ook worden geholpen processen te optimaliseren en eenvoud en eenduidigheid worden gecreëerd. Dat bespaart ook geld.