Wanneer u het certificaat voor de Lean management methode wilt gaan halen, is Lean Green Belt de eerste stap die u zet op het pad van de Lean methode. Lean is een veelgebruikte methode die wereldwijd wordt ingezet voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Met Lean Green Belt management kunt u uw bedrijfskundige en logistieke processen optimaliseren

Binnen veel bedrijven is supply chain management van groot belang. Het is dan ook goed om de processen hiervan zo optimaal mogelijk te krijgen. Een goede methode hiervoor is Lean Green Belt management. Het is dan ook een goed idee om een deskundig adviesbureau, dat gespecialiseerd is in Lean Green Belt management, in te schakelen voor het optimaliseren van de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

Na het volgen van een opleiding Lean Green Belt bij een professioneel opleidingsbureau, bent u klaar om uw kennis en vaardigheden te gaan testen in een examen. Slaagt u hiervoor, dan heeft u het certificaat voor Lean Green Belt Management behaald. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.