Als u een Amerikaanse auto wilt laten importeren, moet er redelijk wat papierwerk geregeld worden. De auto moet bijvoorbeeld een importvergunning en een Nederlands kenteken krijgen. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures.

Een duidelijk stappenplan wanneer u de opdracht geeft een Amerikaanse auto te importeren

Zoekt u een bedrijf dat zich bezighoudt met auto import voor particulieren en bedrijven? Dan is het belangrijk dat u een specialist inschakelt. Wanneer u een Amerikaanse auto laat importeren door Marlog Car Handling, kiest u voor kwaliteit. Na de betaling, die veilig via internet gebeurt, wordt de auto opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld. 

Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor de specialist!

Bent u op het web een mooie Amerikaanse oldtimer tegengekomen? Laat voordelig een Amerikaanse auto importeren en schakel professionele hulp in. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van uw Amerikaanse auto. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner voor u. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u dus niet meer verder te zoeken.