Je hebt al een rijbewijs B, maar het liefst zal je ook nog een aanhanger rijbewijs willen halen. Dit is ideaal om snel en eenvoudig grote ladingen te verhuizen. Waar je die lessen volgt? Bij Verkeersschool te Winkel! Tijdens de cursus rijopleiding categorie BE volg je ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Eerst wordt het praktijkexamen aangevraagd, waarna je ongeveer twee weken voor het examen begint met lessen. Zaken als voor- en achteruitrijden, de combinatie beheersen en algemene voertuigcontrole komen aan bod, zodat jij deze perfect onder de knie hebt vóór het examen. Voor je het weet rijd jij zelf rond met een aanhanger!

De voordelen van je aanhanger rijbewijs halen bij de specialist

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen bij een professioneel bedrijf? Goede keuze! Zo weet je zeker dat het proces goed verloopt. Verkeersschool te Winkel is zo’n specialist. Naast de jarenlange ervaring, geniet je hier ook van hoogwaardige lessen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor je theorie zit je hier goed. Met een eigen theorielokaal volg je bij de specialist altijd prettige theoriecursussen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijk aspect. Bespaar op je rijlessen door een rittenkaart aan te schaffen. Dat is nog eens goedkoop! Daarnaast kies je zelf of je contact betaalt of afrekent met je pinpas. Wat wil je nog meer?

Voor je je aanhanger bewijs gaat halen, moet je eerst je rijbewijs B halen

Lijkt het jou handig om met een aanhanger te kunnen rondrijden? Dan is het een goed idee om je aanhanger rijbewijs te halen. Het is echter wel eerst verplicht om een rijbewijs B in bezit hebben, zodat je zeker een personenauto juist bestuurt. Je haalt je rijbewijs B bij een gespecialiseerde rijschool als Verkeersschool te Winkel. Hier vind je goede rijopleidingen die de basis zijn voor een veilige toekomst op de weg. Zo weet je zeker dat je na het halen van je aanhanger rijbewijs geen gevaar voor jezelf en anderen vormt. Tip: Volg je rijlessen met een rittenkaart, waardoor je rijlessen goedkoper worden per stuk!