Chip Performance heeft veel ervaring met het toepassen van chiptuning bij bekende Duits automerken, zoals BMW, Audi en Mercedes. Dankzij efficiënte motormanagement zorgen zij ervoor dat uw auto flink meer vermogen krijgt. Op het moment dat een nieuwe auto van de band rolt, zijn er beperkingen in de motor aangebracht om de voldoen aan verschillende richtlijnen op het gebied van milieu en prestatie. Omdat natuurlijk geen enkele autofabrikant het risico wil lopen op een claim, zijn de parameters van deze beperkingen erg ruim ingesteld. Kijk vooral eens op de website en kom erachter wat chiptuning voor uw auto kan doen!

Prestatiewinst door chiptuning berekenen voor uw BMW

Wilt u eenvoudig weten wat de voordelen van chiptuning voor uw BMW zijn? Bekijk dan eens de website van Chip Performance. U selecteert het model waar u in rijdt, en dit handige tooltje geeft aan hoeveel prestatiewinst er voor dit specifieke model geboekt kan worden. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft het vermogen aan, wat onder andere de maximum snelheid bepaalt. Meer koppel betekent dat uw auto meer trekkracht heeft en sneller kan accelereren. Chiptunen is overigens, vaak in tegenstelling tot opvoeren, volledig legaal. Dat komt doordat er gewerkt wordt met de reeds aanwezige software in het motormanagementprogramma en omdat de prestaties enkel worden geoptimaliseerd binnen de toegestane parameters. Maak een afspraak maken bij Chip Performance en zorg er ook eenvoudig voor dat uw auto nóg beter wordt.

Chiptuning voor uw BMW bij een expert op het gebied van Duitse auto’s

Duitse automerken hebben vaak krachtige motoren en uitstekende technische snufjes ingebouwd. Mede daarom domineren Duitse merken, zoals BMW en Mercedes, de automarkt. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.