De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Betrouwbare Autosloperij Rotterdam

Omdat de meeste mensen niet regelmatig in contact zullen komen met een Autosloperij, is het lastig oordelen waaraan een gedegen Sloperij dient te voldoen. Bent u opzoek naar een betrouwbare Autosloperij in Rotterdam omdat u in het bezit bent van een Sloopauto of Schadeauto, neem dan contact op met de Landelijk RDW erkende Autosloperij Sloop Service Nederland. 

De voordelen van Autosloperij Rotterdam

  • Wij zijn RDW erkend. Hierdoor kunnen wij u meteen een vrijwaringsbewijs overhandigen tijdens het ophalen van uw Sloopauto en melden wij uw auto af bij de RDW.
  • Wij zullen altijd de hoogste prijs voor uw Sloopauto trachten te bieden. Elke auto, in welke conditie dan ook, is nog geld waard. U hoeft dus NOOIT te betalen voor het afhalen van een Sloopauto en zult ALTIJD een goede prijs ontvangen naar waarde van uw Sloopauto bij ons bedrijf. Wij zullen u vooraf altijd meedelen welke prijs u ontvangt voor de Sloopauto, zodat u een vrije keuze hebt deze te aanvaarden. 
  • Wij halen GRATIS uw sloopauto op in en rond Rotterdam
  • Wij bieden u een snelle service: na contact en het overeenkomen van de prijs, zullen wij binnen 24 uur uw auto ophalen en zullen u een tijd-indicatie hiervoor geven. 
  • Tot slot: uw auto wordt op duurzame, milieubewuste wijze door ons gerecycled. U kunt dus met een gerust gevoel afstand doen van uw auto. 
Neem snel contact met ons op via de website, of telefonisch op nummer: 06 57 18 27 92
http://www.sloopservice-nederland.nl/vestigingen/