Omdat de meeste mensen niet regelmatig in contact zullen komen met een Autosloperij, is het lastig oordelen waaraan een gedegen Sloperij dient te voldoen. Bent u opzoek naar een betrouwbare Autosloperij in Rotterdam omdat u in het bezit bent van een Sloopauto of Schadeauto, neem dan contact op met de Landelijk RDW erkende Autosloperij Sloop Service Nederland. 

De voordelen van Autosloperij Rotterdam

  • Wij zijn RDW erkend. Hierdoor kunnen wij u meteen een vrijwaringsbewijs overhandigen tijdens het ophalen van uw Sloopauto en melden wij uw auto af bij de RDW.
  • Wij zullen altijd de hoogste prijs voor uw Sloopauto trachten te bieden. Elke auto, in welke conditie dan ook, is nog geld waard. U hoeft dus NOOIT te betalen voor het afhalen van een Sloopauto en zult ALTIJD een goede prijs ontvangen naar waarde van uw Sloopauto bij ons bedrijf. Wij zullen u vooraf altijd meedelen welke prijs u ontvangt voor de Sloopauto, zodat u een vrije keuze hebt deze te aanvaarden. 
  • Wij halen GRATIS uw sloopauto op in en rond Rotterdam
  • Wij bieden u een snelle service: na contact en het overeenkomen van de prijs, zullen wij binnen 24 uur uw auto ophalen en zullen u een tijd-indicatie hiervoor geven. 
  • Tot slot: uw auto wordt op duurzame, milieubewuste wijze door ons gerecycled. U kunt dus met een gerust gevoel afstand doen van uw auto. 
Neem snel contact met ons op via de website, of telefonisch op nummer: 06 57 18 27 92
http://www.sloopservice-nederland.nl/vestigingen/