Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U verkrijgt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de gepaste functie te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe hanteer ik mijn talenten optimaal. Een oplossing op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, zelfstandigen en carrièremannen- en mevrouwen.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële sfeer, de geordende rangschikking en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij hervormingen in uw leven. Heeft u moeite met aanpassingen in uw arbeid of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raad begeleidt u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Samengevat, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: betaalbaar met loopbaancheques, een procesverloop levert antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ZZP’ers, carrièremannen- en dames die met vragen worstelen omtrent hun loopbaan en personeel die in hun opzeggingstermijn en tijdsbestek van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele last waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee ondersteunt.

U wenst bevordering maken of over een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Functie test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de bruikbare baan voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de ideale kant op met uw carrière? Als u vragen heeft wat betreft uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u krijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, overgave, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur professionele loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het doorgaanse tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Jobcheques

Met de loopbaancheques verkrijgt u betaalbare loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u tezamen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw ambt- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques                                                               

Woont u in een ander land dan België dat tot de EU of EER behoort?
Dan heeft u recht op loopbaanbegeleiding indien u in Vlaanderen of Brussel werkt.

Opzoek naar een loopbaanbegeleider van Ucare

 

 

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/