Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en natuurlijk in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor nieuwe. De refurbished toestellen zijn altijd goed getest op mankementen.

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een firma koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijk. Desondanks vinden veel personen gebruikte artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Waarom refurbished?

Beste bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een juiste uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van nieuwe Apple smartphones te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished smartphones kiest:

Accu – Alle refurbished smartphones beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan kracht. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude accu is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitstekend werkende accu beschikt.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

 

Een refurbished Iphone 6s kopen?