De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Bij dit bedrijf vindt u ecologische gevelplaten!

Bent u op zoek naar gevelplaten? SINH Building Solutions biedt dé oplossing. Dit bedrijf biedt gevelplaten van het merk MAGOXX Boards. Het bijzondere aan het bedrijf, is dat de gevelplaten zijn gemaakt van magnesiumoxide, een materiaal dat in Nederland nog redelijk onbekend is als materiaal van een gevelplaat. In landen als Nieuw-Zeeland, Australië en Japan is het materiaal echter al langere tijd populair voor verschillende doeleinden. Met de gevelplaten van dit bedrijf zorgt u ervoor dat uw gevel tegen weer en wind is beschermd en weinig tot geen onderhoud meer nodig heeft. Dit scheelt in de kosten en in de tijd. Ook hoeft u uw gevel niet meer te verven.

Het ontstaan van het  bedrijf

SINH Solutions is een relatief nieuw bedrijf. Het is opgericht door Jan Engels, die eind 2012 een tuinhuisje met platen van magnesiumoxide zag en hier erg enthousiast over was. Toen hij rond diezelfde tijd zijn baan verloor en nadacht over zijn toekomst, kwam hij eind 2013 met het plan om een bedrijf op te richten dat platen van het materiaal aanbiedt. Bij de lancering in 2014, stortte hij zich in eerste instantie op de markt in India, maar hier werd zijn bedrijf geen succes. Na twee jaar besloot hij dan ook om verder te gaan op de Nederlandse markt, waar zijn producten wel aansloegen.

Ontdek de voordelen van de MAGOXX Boards-platen

Aan de MAGOXX Boards-platen zitten veel voordelen. Deze platen zijn op een ecologisch verantwoorde manier gemaakt, waardoor deze weinig schade aan het milieu aanbrengen. Bovendien kunnen de platen overal voor worden gebruikt: voor vloeren, binnenmuren, gevels en interieurontwerpen, onder andere. De platen hebben een goed isolerend vermogen. Daarnaast kunnen deze goed tegen vocht, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat er schimmels of insecten op de gevel afkomen. De gevelplaten zijn CE-gecertificeerd, dat deze worden getest volgens de Europese richtlijnen wat betreft veiligheid, gezondheid en het milieu. Ook zijn de platen onbrandbaar.

https://magoxx.com/